UAKinogo.com

Прокляття Брідж-Голлоу (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прокляття Брідж-Голлоу (2022)

Прокляття Брідж-Голлоу (2022)

Дивитися онлайн Прокляття Брідж-Голлоу фільм

Дивитися онлайн «Прокляття Брідж-Голлоу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (9 388 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прокляття Брідж-Голлоу (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прокляття Брідж-Голлоу - це американський фільм жанру фентезі режисера Марлона Веянса, заснований на його власному сценарії. У головних ролях Марлон Веянс, Пріа Ферґюсон, Келлі Роуленд та інші.

Фільм розповідає про те, як батько, який не любить Гелловін, змушений об’єднатися зі своєю дочкою-підлітком, коли злий дух оживляє гелловінські прикраси й спричиняє хаос у їхньому містечку Брідж-Голлоу. Тепер вони мають знайти спосіб зупинити прокляття й врятувати мешканців від страху й небезпеки.

Фільм є першим проектом для режисера Марлона Веянса і був знятий за участю справжнього амиша-консультанта, який допомагав створити атмосферу жаху й гумору. Фільм також має участь знаменитих акторів у камео-ролях, які допомагають привернути увагу глядачів до проблеми цукрової залежності. Фільм отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, захоплюючий сюжет і несподівану розв’язку.