UAKinogo.com

Поза грою / Шлях назад (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поза грою / Шлях назад (2020)

Поза грою / Шлях назад (2020)

Дивитися онлайн Поза грою / Шлях назад фільм

Дивитися онлайн «Поза грою / Шлях назад» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (47 086 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поза грою / Шлях назад (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Поза грою / Шлях назад (2020) є американським спортивним драматичним фільмом, режисером і сценаристом якого є Гевін О’Коннор. У головній ролі знявся Бен Аффлек, який грає Джека Каннінгема, колишнього зіркового баскетболіста, який страждає від алкоголізму і особистих проблем. Він отримує шанс на відновлення свого життя, коли його запрошують стати тренером шкільної баскетбольної команди, яка давно не знає перемог. Фільм був випущений у США 6 березня 2020 року компанією Warner Bros. Pictures. У зв’язку з пандемією COVID-19, яка призвела до закриття кінотеатрів по всьому світу, Warner Bros. зробила фільм доступним для цифрового придбання 24 березня 2020 року. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків, особливо за гру Аффлека. Однак фільм не мав успіху в касі через COVID-19, оскільки він був у кінотеатрах лише два тижні.

Фiльм розповiдає про Джека Каннiнгема, який працює на будiвництвi i проводить свої ночi у притонi, де вiн постiйний клiєнт. Вiдчуваючи спрагу пiсля роботи, вiн випиває пиво i закриває очi. Вiн потребує цього. На сiмейних зборах видно зневагу його сестри до нього, що свiдчить про довгу iсторiю. Але вiн перебуває у колi алкоголiзму: п’є, падає, похмельний, робить все знову i знову. Колись Джек був зiрковим баскетболiстом у своїй школi. Але щось у ньому поламалося. Коли його пропонують стати тренером у своїй колишнiй школi, вiн одразу напивається. Вiн не може повернутися. Але вiн повертається. I це змiнює все для нього i для учнiв.