UAKinogo.com

Пропозиція (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пропозиція (2022)

Пропозиція (2022)

Дивитися онлайн Пропозиція серіал

Дивитися онлайн «Пропозиція» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.7 (27 100 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Пропозиція (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Пропозиція розповідає про Джеймса Кроулі, успішного адвоката, який працює на одну з найбільших корпорацій в світі. Він має все, що можна побажати - гроші, владу, славу і красиву дружину. Але його життя раптово змінюється, коли він отримує таємничий дзвінок від незнайомця, який пропонує йому неймовірну угоду. Якщо Джеймс вб’є одного з своїх клієнтів, який є важливим свідком у справі проти корпорації, то він отримає 100 мільйонів доларів і безслідне втечу з країни.

Джеймс спочатку вважає це за жарт і відкидає пропозицію. Але потім він доводиться, що незнайомець серйозно і має на нього компромат. Джеймс опиняється в скрутному становищі - якщо він не погодиться на угоду, то втратить все, що має, і може навіть загинути. Якщо ж він погодиться, то стане вбивцею і зрадником. Джеймс мусить прийняти рішення - чи готовий він пожертвувати своїми принципами і совістю заради грошей і безпеки?

Фільм є психологічним трилером про моральний вибір, корупцію і злочин. У головних ролях знялися Меттью Макконахі, Емма Стоун і Бенедикт Камбербетч. Фільм також має напружений сюжет і несподівану розв’язку.