UAKinogo.com

Вічний / Вічність (2014 — 2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вічний / Вічність (2014 — 2015)

Вічний / Вічність (2014 — 2015)

Дивитися онлайн Вічний / Вічність серіал

Дивитися онлайн «Вічний / Вічність» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (58 093 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вічний / Вічність (2014 — 2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Телесеріал "Вічність" розповідає про незвичайне життя Доктора Генрі Моргана, який має надприродне дарування - вічне життя. За своїх 200 років існування він встиг здобути безцінний досвід та знання з різних галузей, зокрема з медицини. Це дозволяє йому стати видатним судовим лікарем, який співпрацює з поліцією Нью-Йорка, допомагаючи розкривати найскладніші злочини.

На своєму шляху Генрі зустрічає детектива Йо Мартінес, яка не здогадується про його таємничу природу. Разом вони стають нерозлучним дуетом, який бореться зі злочинністю та допомагає справедливості торішнівати. Та чим більше вони працюють разом, тим сильніше Йо починає відчувати, що Генрі ховає щось від неї. Але чи буде вона готова прийняти його надприродне дарування та спільно з ним відкрити нові можливості, які дає вічне життя?

Серіал "Вічність" має всі інгредієнти успішного проекту: цікавий сюжет, який поєднує елементи детективу, містики та драми; відмінні актори, які відчутно переживають свої ролі; та захоплюючу атмосферу, що відтворює різні епохи та культури. Глядачам пропонуються філософські роздуми про сенс життя та цінності.