UAKinogo.com

Босх (2014 — 2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Босх (2014 — 2021)

Босх (2014 — 2021)

Дивитися онлайн Босх серіал

Дивитися онлайн «Босх» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (73 013 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Босх (2014 — 2021)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Босх - це детективний серіал в жанрі нуар, який знятий за мотивами романів Майкла Коннеллі про Гаррі Босха, детектива убойного відділу поліції Лос-Анджелеса. Серіал транслювався на платформі Amazon Prime Video з 2014 по 2021 роки і складається з семи сезонів.

Серіал розповідає про роботу і особисте життя Гаррі Босха (Титус Уэлливер), який розслідує складні і небезпечні злочини, пов’язані з наркотиками, корупцією, тероризмом і серійними вбивствами. Босх - це справжній професіонал своєї справи, але його методи часто суперечать правилам і законам. Він також має свої демони минулого, які не дають йому спокою.

Серіал «Босх» - це захоплюючий і реалістичний кримінальний трилер, який вражає своїми акторськими роботами, сильними сценаріями і атмосферою Лос-Анджелеса. Фанати детективного жанру зможуть насолодитися багатьма сюжетними лініями, несподіваними поворотами і глибоким психологізмом персонажів.