UAKinogo.com

Нічний суд (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічний суд (2023)

Нічний суд (2023)

Дивитися онлайн Нічний суд серіал

Дивитися онлайн «Нічний суд» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 530 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Нічний суд (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нічний суд - це комедійний серіал, який є продовженням однойменного серіалу 1984-1992 років. Серіал розповідає про пригоди судді Еббі Стоун, дочки легендарного судді Гаррі Стоуна, яка очолює нічний злочинний суд на Мангеттені. Серіал також повертає на екрани Джона Ларрокетта у ролі Дена Філдінга, колишнього прокурора та друга Гаррі Стоуна.

Серіал показує не тільки судові справи, але й особисте життя героїв, які мають різні характери та проблеми. Еббі Стоун - це енергійна та весела жінка, яка намагається бути справедливою та доброю суддею, але часто потрапляє в незручні ситуації. Ден Філдінг - це харизматичний та самовпевнений адвокат, який любить жартувати та фліртувати, але також має свої слабкості та почуття. До них приєднуються інші персонажі, такі як Нейл - помічник судді, Донна - офіцер суду, Олівія - прокурор та Николай - баламут.

Серіал має багато гумору, іронії та пародії на сучасне суспільство та правосуддя. Серіал також вшановує пам’ять Регера Реббетта, який грав роль Була Шеннона у попередньому серіалі. Серіал Нічний суд - це забавна та захоплююча комедія для всього родини.