UAKinogo.com

Крамер проти Крамера (1979) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крамер проти Крамера (1979)

Крамер проти Крамера (1979)

Дивитися онлайн Крамер проти Крамера фільм

Дивитися онлайн «Крамер проти Крамера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (146 204 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крамер проти Крамера (1979)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Крамер проти Крамера" розповідає історію сім'ї, в якій батько і мати розлучилися і борються за опіку над своїм сином. Тед Крамер - успішний рекламний агент, який присвятив більшість свого життя роботі. Його дружина йде з дому, залишаючи його на самоті з сином Біллі. Тед мусить вчитися жити з роллю батька-одинака, докладаючи зусиль, щоб стати кращим батьком для свого сина.

Відносини між Тедом і Біллі починають покращуватися, коли він витрачає більше часу з ним і робить усе можливе, щоб задовольнити його потреби. Але коли мати повертається та вимагає опіки над сином, вони стають суперниками в суді. Обидва батьки люблять Біллі і не хочуть його втратити. Судовий процес стає справжньою битвою, яка не залишить байдужим жодного глядача.

Це дуже емоційний фільм про те, як сім'ї розпадаються і як вони намагаються знайти спосіб бути разом. Фільм змушує задуматися про те, що є дійсно важливим у житті, і допомагає глядачам побачити, як справжня любов та жертовність можуть вплинути на життя інших людей. "Крамер проти Крамера" - це класика кінематографу, яка залишає слід в серці кожного, хто її переглядає.