UAKinogo.com

Страхи Рейн (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Страхи Рейн (2021)

Страхи Рейн (2021)

Дивитися онлайн Страхи Рейн фільм

Дивитися онлайн «Страхи Рейн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (8 254 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Страхи Рейн (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Страхи Рейн" (2021) - це захоплюючий психологічний трилер, який розповідає про юну дівчину Рейн, що страждає від шизофренії. Вона бореться зі своїми страхами та надуманими переслідувачами, які, на її думку, хочуть нашкодити їй. Рейн намагається зрозуміти, що є реальністю, а що - лише продуктом її розуму. Однак, чи може дівчина довіряти своїм почуттям, коли навіть її батьки не вірять у правдивість її думок?

Ситуація ускладнюється, коли Рейн стає свідком підозрілої діяльності своєї сусідки, яка, на її думку, є у змові з її переслідувачами. Вона звертається за допомогою до свого однокласника Кейліба, що пропонує свою допомогу. Разом вони відправляються в детективну розслідування, щоб з'ясувати правду. Але чи можуть вони довіряти одне одному, коли весь світ навколо Рейн може бути лише її вигадкою?

Режисерка Кастроїлларі у фільмі "Страхи Рейн" (2021) успішно відтворює атмосферу напруженості та психологічної нестабільності, що охоплює головну героїню.