UAKinogo.com

СуперФлай (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » СуперФлай (2018)

СуперФлай (2018)

Дивитися онлайн СуперФлай фільм

Дивитися онлайн «СуперФлай» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (7 206 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «СуперФлай (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

SuperFly / СуперФлай (2018) - це фільм про життя та злочини молодого наркобарона, який хоче вийти зі світу злочину. Головний герой фільму - Янгблад Пріст, який контролює наркоторгівлю в Атланті. Він має все, що можна побажати - гроші, владу, жінок. Але він також має багато ворогів - конкурентів, поліцейських, політиків.

Янгблад Пріст вирішує зробити останню справу, щоб заробити достатньо грошей та покинути Атланту. Він планує продати велику партію кокаїну, яку отримав від мексиканського картелю. Але його плани порушуються, коли він стає мішенню для різних сил, які хочуть його знищити. Він опиняється у смертельній грі, де немає правил та довіри.

Янгблад Пріст мусить використати всю свою хитрість та сміливість, щоб вижити та захистити своїх близьких. Він також мусить зробити важкий вибір між своїм минулим та майбутнім. Він - СуперФлай.