UAKinogo.com

Судна ніч. Початок (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Судна ніч. Початок (2018)

Судна ніч. Початок (2018)

Дивитися онлайн Судна ніч. Початок фільм

Дивитися онлайн «Судна ніч. Початок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (64 752 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Судна ніч. Початок (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Судна ніч. Початок» - це проквола популярної франшизи про альтернативну Америку, де раз на рік дозволяється здійснювати будь-які злочини безкарно. У центрі сюжету - соціальний експеримент, який має на меті знизити рівень злочинності та безробіття у країні. Новий Отцовський Уряд оголошує «судну ніч» - дванадцятигодинний період, коли всі закони скасовано. Експеримент проводиться лише на острові Стейтен-Айленд у Нью-Йорку, де живуть переважно бідні та нещасні люди.

Учасникам експерименту пропонують грошову винагороду за те, що вони залишаться на острові під час «судної ночі». Деякі з них хочуть лише пережити цю ніч без насильства, інші - використати її для розплати з ворогами або задоволення своїх жорстоких інстинктів. Але незабаром виявляється, що експеримент - це лише прикриття для брутального геноциду, який організовано Новим Отцовським Урядом. На острові починається кривава бойня, яку спостерігають мільйони глядачів по телебаченню.

Фільм «Судна ніч. Початок» - це шокуючий та динамічний трилер про те, як людська жорстокість та безглуздя можуть призвести до страшних наслідків. Фільм показує, що «судна ніч» - це не лише спосіб позбутися своїх проблем та емоцій, але й знаряддя політичної маніпуляції та соціальної інженерії. Фільм також ставить питання про моральну відповідальність кожного індивідуума та суспільства в цілому.