UAKinogo.com

Початок / Походження (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Початок / Походження (2018)

Початок / Походження (2018)

Дивитися онлайн Початок / Походження серіал

Дивитися онлайн «Початок / Походження» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (7 344 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Початок / Походження (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Початок / Походження - науково-фантастичний трилер про групу людей, які знаходяться на борту космічного корабля, що прямує на нову планету. Вони мають почати нове життя на цій планеті, але все пішло не за планом, коли один з членів екіпажу стає небезпечним для решти.

Він – це темна історія про те, як звичайні люди можуть стати злочинцями, коли їхній життєвий шлях складається з болю, втрат та невдач. Кожен член екіпажу має свої таємниці та скелети у шафі, і вони починають знаходити відповіді на свої питання про себе та про те, що відбувається на кораблі.

Цей фільм – це напружена історія про те, як важко вижити на чужій планеті та як сильно людина може боротися за своє життя. Він має велику кількість несподіваних поворотів та динаміку, яка не дає засумувати глядачам. Рекомендуємо його для перегляду всім, хто любить наукову фантастику та трилери.