UAKinogo.com

Кадавер (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кадавер (2018)

Кадавер (2018)

Дивитися онлайн Кадавер фільм

Дивитися онлайн «Кадавер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (23 412 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кадавер (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Кадавер - це жахливий трилер, який розповідає історію Ханны, молодої жінки, яка працює в моргу. Вона отримує на роботу труп дівчини, яка померла в результаті екзорцизму. Але щось не так з цим трупом, і Ханна збирається зробити все можливе, щоб з'ясувати, що саме з ним не так.

Вона - Ханна, молода жінка, яка має свої власні демони, з якими вона повинна боротися, працюючи в моргу. Вона зустрічається з трупом дівчини, яка виглядає як взірець, але щось не так з її тілом. Вона стикається з жахливими подіями, які призводять до її власного психологічного розпаду.

Воно - таємничі сили, які опановують труп дівчини, що знаходиться в моргу. Це щось страшне і жахливе, і Ханна повинна зробити все можливе, щоб врятувати себе від цього кошмару. Вона втягнута в глибини зла, де вона повинна боротися за своє життя та захистити світ від загроз, які стоять на її шляху.