UAKinogo.com

Погані домогосподарки (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Погані домогосподарки (2021)

Погані домогосподарки (2021)

Дивитися онлайн Погані домогосподарки фільм

Дивитися онлайн «Погані домогосподарки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (14 562 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Погані домогосподарки (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Погані домогосподарки» (2021) - це захоплююча кримінальна комедія, заснована на реальних подіях, яка розповідає про двох кращих подруг, Конні та Джоан, які вирішують заробити гроші, використовуючи свої знання та хитрість. Вони розкривають схему з купонами на знижки та запускають свою нелегальну імперію. Їхня незаконна діяльність швидко набирає обертів, і їм починає вистачати грошей для безтурботного життя.

Однак їх успіх не залишається непоміченим. Вони потрапляють на радар поліції та знаменитого спецагента Саймона, який починає розслідування. Він намагається викрити дівчат та розкрити їхню схему, але Конні та Джоан завжди виявляються на крок попереду. Їхня гра з поліцією перетворюється на справжній інтелектуальний бій, де кожен хід може виявитися роківним.

Фільм «Погані домогосподарки» (2021) не тільки розважає та змушує сміятися, але й нагадує про важливість дружби, солідарності та співпраці. Ця історія про відважних жінок, які беруть свою долю в свої руки, стане відмінним вибором для перегляду разом з друзями або сім'єю. Гарний сюжет, вражаючі акторські роботи та чудова комедійна режисура роблять цю стрічку незабутньою та справжнім кіноскарбом.