UAKinogo.com

Дуже погані матусі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дуже погані матусі (2016)

Дуже погані матусі (2016)

Дивитися онлайн Дуже погані матусі фільм

Дивитися онлайн «Дуже погані матусі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (126 595 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дуже погані матусі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Емі - молода мати двох дітей, яка намагається встигнути все: працювати на повну ставку, доглядати за домом, водити дітей на різні секції і займатися їхньою освітою. Але вона постійно відчуває себе втомленою, незадоволеною і недооціненою. Особливо коли її чоловік зраджує їй з інтернет-коханкою, а головна батьківська активістка Г’юдон намагається контролювати все в школі.

Емі вирішує змінити своє життя і стати поганою матусею. Вона кидає свого чоловіка, звільняється з роботи, починає зустрічатися з молодим барменом і веселитися з двома новими подругами - Карлою і Кетрин. Разом вони бунтують проти стереотипів про ідеальних матерів і насолоджуються свободою. Але їм доведеться зіткнутися з Г’юдон і її прихильниками, які не хочуть допустити, щоб Емі стала головою батьківського комітету.

Дуже погані матусі - це комедія про те, як важко бути матер’ю в сучасному світі і як важливо не забувати про себе. Фiльм наповнений смiшними ситуацiями, жартами на гострi теми i емоцiйними моментами. Головнi ролi у фiльмi зiграли Мiла Кунiс, Крiстен Белл i Кетрiн Ган, якi чудово показали характери своїх персонажiв i їхню дружбу на екранi.