UAKinogo.com

Дуже погані матусі 2 (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дуже погані матусі 2 (2017)

Дуже погані матусі 2 (2017)

Дивитися онлайн Дуже погані матусі 2 фільм

Дивитися онлайн «Дуже погані матусі 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (51 630 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дуже погані матусі 2 (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Святковий продовження комедії "Дуже погані матусі" під назвою "Дуже погані матусі 2" (2017) занурює нас у святкову атмосферу Різдва, але з неочікуваним та веселим крученням. Головні героїні, три мами, кинуті в бурхливий океан підготовки до свят, знову вирішують вибитися з традиційних рамок материнства та влаштувати незабутнє святкування.

Фільм "Дуже погані матусі 2" заряджає позитивною енергією та гумором. Яскраві образи героїнь, їх беззастережна дружба та боротьба зі стереотипами про ідеальне материнство створюють неперевершений коктейль, що залишає відчуття легкості та радості. Сюжетна лінія, заснована на зустрічі матусь з їхніми власними матерями, додає динаміки та робить фільм ще більш захоплюючим.

Режисерський дует Скотт Мур та Джон Лукас презентують нам неперевершений новорічний подарунок, наповнений веселощами, витівками та справжніми людськими емоціями. "Дуже погані матусі 2" — це святкова комедія, що дарує радість та розважає, незважаючи на усі святкові неприємності.