UAKinogo.com

Картковий будинок (2013 — 2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Картковий будинок (2013 — 2018)

Картковий будинок (2013 — 2018)

Дивитися онлайн Картковий будинок серіал

Дивитися онлайн «Картковий будинок» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.7 (504 457 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Картковий будинок (2013 — 2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Політичний трилер "Картковий будинок" занурює глядачів у недолугку світ американської політики, де амбіції, брехня та інтриги стають ключовими інструментами для досягнення влади. Головний герой серіалу, Френсіс Андервуд, є досвідченим політиком та лідером більшості у Палаті представників США. Замість обіцяного посади Державного секретаря він отримує гірку реалію політичної гри, яка стає поштовхом до його мести та прагнення досягнути найвищої влади в країні.

За підтримки своєї хитрої та розсудливої дружини Клер, Френсіс розпочинає свій шлях до вершини політичної влади, застосовуючи різні методи та маніпуляції, від шантажу до вбивств. Цей процес відображає темну сторону влади та розкриває зв'язки між політикою, журналістикою та бізнесом. Глядачі мають можливість стати свідками піднесення Френсіса на посаду Президента США та його наступного впорядкованого падіння.

Серіал "Картковий будинок" вражає своїм напруженим сюжетом, чудовим акторським складом, де на першому плані зірковий дует Кевіна Спейсі та Робін Райт, та майстерністю режисерів і сценаристів. Ця історія змушує задуматися про відповідальність, моральність та межі, які людина готова переступити.