UAKinogo.com

Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018)

Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018)

Дивитися онлайн Вінчестер. Будинок, збудований привидами фільм

Дивитися онлайн «Вінчестер. Будинок, збудований привидами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (34 639 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018) - це жахливий фільм, заснований на реальній історії. Сара Вінчестер - вдова засновника легендарної компанії з виробництва зброї. Вона вірить, що її переслідують душі тих, хто загинув від рук її чоловіка. Щоб вберегти себе від прокляття, вона будує величезний будинок з сотнями кімнат і коридорів, які постійно змінюються.

Доктор Ерік Прайс - психолог, який отримує завдання від директора компанії Вінчестер перевірити стан розуму Сари. Він приїжджає до її будинку і починає досліджувати його таємниці. Він швидко розуміє, що Сара не божеволить, але насправді бачить привидів, які хочуть помститися за свою смерть.

Фільм Winchester: The House that Ghosts Built / Вінчестер. Будинок, збудований привидами (2018) - це захоплюючий і страшний фільм, який показує, як минуле може впливати на сьогодення. У головних ролях знялися Гелен Міррен, Джейсон Кларк, Сара Сноук та Еммануельла Ламберт.