UAKinogo.com

Астрал: Останній ключ (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Астрал: Останній ключ (2018)

Астрал: Останній ключ (2018)

Дивитися онлайн Астрал: Останній ключ фільм

Дивитися онлайн «Астрал: Останній ключ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (61 520 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Астрал: Останній ключ (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Астрал: Останній ключ (2018) - це четверта частина жахливого фільму про Еліс Рейнер - медіума, яка може спілкуватися з духами. У цьому фільмі вона повертається до свого рідного дому, де вона пережила жахливе дитинство. Вона отримує дзвінок від чоловіка, який купив її колишній будинок і прохає її допомогти йому позбутися привидів.

Еліс вирушає на місце разом зі своїми помічниками - Спексом і Такером. Вона знаходить, що будинок захоплений злим духом-ключником, який може контролювати людські думки і страхи. Вона також доводиться стикнутися зі своїм минулим і своїм батьком, який був насильником і садистом.

Фільм Insidious: The Last Key / Астрал: Останній ключ (2018) - це страшний і емоційний фільм, який розповідає про те, як Еліс намагається подолати свої травми і врятувати людей від зла. У фільмі знялися Лін Шей, Ангус Семпсон, Лі Воннелл та Керк Асеведо.