UAKinogo.com

Астрал: Частина 2 (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Астрал: Частина 2 (2013)

Астрал: Частина 2 (2013)

Дивитися онлайн Астрал: Частина 2 фільм

Дивитися онлайн «Астрал: Частина 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (172 402 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Астрал: Частина 2 (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Insidious: Chapter 2 / Астрал: Частина 2 (2013) - це продовження жахливого фільму про сім’ю Ламберт, яка страждає від нападів злого духу. Після того, як Джош Ламберт врятував свого сина Далтона від астрального світу, вони переїжджають до будинку бабусі Лоррейн. Але їхні проблеми не закінчуються, а тільки починаються.

Виявляється, що Джош не повернувся з астралу сам, а разом з демоном-насильником, який захопив його тіло. Він починає проявляти агресивну поведінку і забуває про своє минуле. Рене Ламберт - дружина Джоша - починає підозрювати, що з її чоловіком щось не так. Вона звертається за допомогою до Еліс і Карла - експертів з паранормальних явищ.

Фільм Insidious: Chapter 2 / Астрал: Частина 2 (2013) - це страшний і напружений фільм, який розкриває таємницю минулого Джоша і його зв’язку з астральним світом. У фільмі знялися Патрік Вілсон, Роуз Берн, Барбара Герші та Лі Воннелл.