UAKinogo.com

Купіть мій будинок (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Купіть мій будинок (2022)

Купіть мій будинок (2022)

Дивитися онлайн Купіть мій будинок серіал

Дивитися онлайн «Купіть мій будинок» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (133 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Купіть мій будинок (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Купіть мій будинок» (2022) - це реаліті-шоу, яке показує процес продажу будинків у США. Фільм розповідає про домовласників, які пропонують свої будинки на продаж чотирьом досвіченим інвесторам у нерухомість, сподіваючись укласти доленосну угоду.

Головні герої фільму - це чотири реальні особи, які мають успішний досвід у сфері нерухомості. Вони це Брендон Копленд, Памела Лейбман, Гленн Келман та Даніша Даніель Райтстер. Вони оцінюють будинки, які їм пропонують, і роблять свої пропозиції. Домовласники можуть прийняти або відхилити їхню пропозицію або спробувати торгуватися.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Netflix. Режисерами фільму стали Джейсон Карбон і Джейсон Сарлан. У фільмі також знялася Ніна Паркер, яка виконує роль ведучої шоу. Фільм є цікавим і захоплюючим поглядом на ринок нерухомості у США та на людей, які хочуть продати свої будинки.