UAKinogo.com

Паперовий будинок (2017 — 2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паперовий будинок (2017 — 2021)

Паперовий будинок (2017 — 2021)

Дивитися онлайн Паперовий будинок серіал

Дивитися онлайн «Паперовий будинок» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (487 322 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Паперовий будинок (2017 — 2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Паперовий будинок - це захоплюючий серіал про найамбітніше пограбування в історії. Головний герой, який називає себе Професором (Альваро Морте), збирає команду з восьми злочинців, яким дає імена за назвами міст світу. Їхня мета - проникнути в Королівський монетний двір Іспанії і надрукувати 2,4 мільярди євро. Для цього вони беруть у заручники працівників і відвідувачів двору і зачиняються там на 11 днів.

Професор керує операцією ззовні, контактуючи з грабіжниками і поліцією за допомогою телефону. Він має добре продуманий план, який передбачає всі можливі ситуації і комплікації. Але все йде не так гладко, як очікувалося. Усередині монетного двору виникають конфлікти між грабіжниками і заручниками, а також романтичні стосунки. Ззовні Професор стикається з розумною і наполегливою інспекторкою Ракель (Іціар Ітуньо), яка намагається розкрити його особистість і завадити його планам.

Серіал створений Алексом Піною і випускається компанією Vancouver Media для телеканалу Antena 3. Перша частина серіалу складається з 15 епізодів і була показана в 2017 році. Друга частина складається з 9 епізодів і була показана в 2018 році. У тому ж році Netflix придбав права на глобальне мовлення серіалу і подав його у скороченому форматі - 13 епізодів першого сезону і 9 епізодів другого сезону. У 2019 році Netflix випустив третю частину серiалу, яка складається з 8 епiзодiв. У 2020 роцi Netflix випустив четверту частину серiалу, яка також складається з 8 епiзодiв.