UAKinogo.com

Закон Лідії Поет (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Закон Лідії Поет (2023)

Закон Лідії Поет (2023)

Дивитися онлайн Закон Лідії Поет серіал

Дивитися онлайн «Закон Лідії Поет» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (2 624 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Закон Лідії Поет (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Закон Лідії Поет - це історичний детективний серіал, який розповідає про життя та кар’єру першої жінки-адвоката в Італії. Серіал заснований на реальній історії Лідії Поет, яка народилася в 1865 році в Турині та стала піонеркою у боротьбі за права жінок.

У серіалі ми бачимо, як Лідія Поет (Матильда Де Анджеліс) змушена боротися не тільки зі злочинцями, але й з упередженням та дискримінацією суспільства та судової системи. Вона не може займатися адвокатською практикою через свою стать та повинна писати апеляцію до суду, щоб скасувати це рішення. Вона також стикається з особистими випробуваннями, такими як романтичні стосунки, сімейні конфлікти та політичні інтриги.

Серіал Закон Лідії Поет - це захоплююча історія про жінку, яка не здалася перед труднощами та довела свою цінність у світі, де чоловіки мали всю владу. Це також портрет Італії кінця XIX - початку XX століття, її культури, суспільства та змін, яким вона піддавалася.