UAKinogo.com

Закон ночі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Закон ночі (2016)

Закон ночі (2016)

Дивитися онлайн Закон ночі фільм

Дивитися онлайн «Закон ночі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (57 648 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Закон ночі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Закон ночі" занурює глядачів у темну еру заборони в США, висвітлюючи життя головного героя, що обирає шлях протиборства суспільним нормам та закону. Обираючи цей шлях, герой стикається з безкрайнім світом злочинності, вплетеності в який приносить більше небезпек, ніж свободи.

Ставши важливою фігурою в світі організованого злочину, герой знаходиться між двома вогнями: жагою влади та необхідністю захистити своїх близьких. Шлях героя до вершини злочинного світу виявляється шляхом, вкритим кров'ю та зрадою. Він вимушений боротися за своє місце, боротися з ворогами, а головне - боротися з власними внутрішніми демонами.

«Закон ночі» — епічна драма про боротьбу за владу, боротьбу за любов, а також боротьбу за виживання. Це кривава історія про злочин, боротьбу, та незламний дух людини, в якій зрозуміло, що живе насправді не за день, а за ніч.