UAKinogo.com

Проти шторму (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Проти шторму (2016)

Проти шторму (2016)

Дивитися онлайн Проти шторму фільм

Дивитися онлайн «Проти шторму» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (67 432 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Проти шторму (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Проти шторму” розповідає про подвиг чотирьох сміливих рятувальників з берегової охорони США, які в 1952 році вирушили на допомогу потерпаючим від неймовірної стихії морякам. Два нафтові танкери були розколоті на частини величезними хвилями під час снігової бурі біля узбережжя Кейп-Коду, і лише дивом залишилися живими десятки людей.

Берні Веббер, молодий службовець берегової охорони, отримав наказ зібрати команду і негайно вийти на рятувальну операцію. На маленькому катері, який мало підходив для такого завдання, він разом з трьома іншими волонтерами - Річардом Лайвсеєм, Енді Фіцджеральдом і Ервіном Маске - проривався через холодну і бурхливу воду, щоб доправити до безпеки розбитих танкерів.

Фільм заснований на реальних подіях і книзі Майкла Дж. Туг’яса і Кейсі Шермана. У головних ролях знялися Кріс Пайн, Кейсі Аффлек, Бен Фостер і Ерік Бана. Режисером фільму виступив Крейг Гиллеспи. Фільм є захоплюючим і емоційним триб’ютом героїзму і самопожертви людей, які не злякалися найстрашнішого шторму в історії.