UAKinogo.com

Зоряний шлях: За межами Всесвіту (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряний шлях: За межами Всесвіту (2016)

Зоряний шлях: За межами Всесвіту (2016)

Дивитися онлайн Зоряний шлях: За межами Всесвіту фільм

Дивитися онлайн «Зоряний шлях: За межами Всесвіту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (247 329 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряний шлях: За межами Всесвіту (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Зоряний шлях: За межами Всесвіту” - це захоплююча і динамічна фантастика про пригоди екіпажу зоряного корабля “Ентерпрайз”. Капітан Джеймс Т. Кірк і його команда виконують п’ятирічну місію з дослідження невідомих куточків космосу. Але їхнє путішествіє переривається нападом небезпечного ворога, який руйнує їхній корабель і змушує їх здійснити аварійну посадку на незнайомій планеті.

Там вони стикаються з новими викликами і загрозами. Вони повинні вижити у ворожому середовищі, де немає зв’язку з Федерацією. Вони також повинні зупинити плани свого супротивника, який хоче знищити Федерацію і всю галактику. Вони отримують допомогу від нової союзниці - таємничої жительки планети, яка володіє унікальними здібностями.

Фільм знятий за сценарієм Саймона Пеґґа і Дага Джунга і режисерством Джастіна Ліна. У головних ролях знялися Кріс Пайн, Закарі Квінто, Карл Урбан, Зої Салдана, Саймон Пеґґ, Джон Чо, Антон Ельчин і Ідріс Ельба.