UAKinogo.com

Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму (2013)

Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму (2013)

Дивитися онлайн Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму фільм

Дивитися онлайн «Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (484 454 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стартрек: Відплата / Зоряний шлях: У пітьму (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стартрек: Відплата (2013) - це фантастичний бойовик про пригоди команди космічного корабля Ентерпрайз. Головні герої - капітан Джеймс Кірк та його друг Спок - повинні зупинити терориста, який планує помститися Федерації планет за смерть своїх товаришів.

Фільм починається з того, що Ентерпрайз виконує місію на планеті Нібір, де вони порушують правило невтручання в розвиток первісної цивілізації. За це Кірк втрачає свою посаду, але отримує її назад, коли на Землі вибухає бомба, яку поклав таємничий Джон Харрісон. Кірк отримує завдання знайти та затримати Харрісона на планеті Кронос, де він сховався.

Фільм розповідає про те, як Кірк та його команда виявляють, що Харрісон - це насправді Хан, легендарний генетично модифікований воїн, який був заморожений у 20 столітті. Вони також доводяться чути та бачити речі, які змушують їх переосмислити свої почуття, вибори та цінності. Вони також усвідомлюють, що не знають один одного так добре, як думали. Фільм також ставить питання про правду, брехню та довіру.