UAKinogo.com

Пограбування Муссоліні (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пограбування Муссоліні (2022)

Пограбування Муссоліні (2022)

Дивитися онлайн Пограбування Муссоліні фільм

Дивитися онлайн «Пограбування Муссоліні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (1 977 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пограбування Муссоліні (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Пограбування Муссоліні» - це захоплююча історія про сміливу операцію, яку здійснила група італійських повстанців у кінці Другої світової війни. Їх мета - викрасти з міланського штабу нацистів легендарний скарб, який належав диктатору Беніто Муссоліні. Але для цього їм доведеться пройти через багато небезпек та перешкод, а також знайти спосіб розподілити здобич.

Фільм «Пограбування Муссоліні» - це суміш жанрів бойовика, комедії, кримінального фільму та історичної драми. У фільмі показано не тільки захоплюючий сюжет та динамічну режисуру, але й атмосферу Італії 1940-х років, її культуру, музику та моду. Фільм також має гумористичний підтекст та іронічне ставлення до фашизму та війни.

Фільм «Пограбування Муссоліні» - це веселий та захоплюючий фільм для широкої аудиторії, який неодмінно сподобається любителям пригод та історичних фактів. У головних ролях знялися П’єтро Кастеллитто, Матильда Де Анджеліс, Ізабелла Феррари та Филиппо Тими. Фільм вийде на платформі Netflix 26 жовтня 2022 року.