UAKinogo.com

Матильда: Мюзикл (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Матильда: Мюзикл (2022)

Матильда: Мюзикл (2022)

Дивитися онлайн Матильда: Мюзикл фільм

Дивитися онлайн «Матильда: Мюзикл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (20 351 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Матильда: Мюзикл (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Матильда - це надзвичайна дівчинка, яка має гострий розум і жваву уяву. Вона не боїться виступити проти несправедливості і змінити свою долю. Але її родина не цінує її талант і не звертає на неї уваги. В школі Матильда знаходить підтримку в особі мисс Хани - доброї і мудрої вчительки. Але їй також доводиться стикатися з жорстокою директоркою Транчбулл, яка тероризує учнів і вчителів. Матильда виявляє в собі неймовірну здатність - телекінез, який допомагає їй протистояти злу і захищати своїх друзів.

Фільм “Матильда: Мюзикл” - це екранізація однойменного мюзиклу, який, у свою чергу, базується на книзі Роальда Даля. Це захоплююча і зворушлива історія про силу мрії, любові і дружби. Фільм наповнений чудовими піснями, які передають настрій і емоції героїв. Фільм також має багато гумору, фантазії і магії.

Фанати Роальда Даля зможуть насолодитися новим поглядом на його класичний твір, а також побачити чудовий акторський склад, до якого входять Емма Томпсон, Лашана Линч, Стивен Грэм і Алиша Уир у ролі Матильди. Фільм “Матильда: Мюзикл” - це справжнє свято для всіх шанувальників мюзиклів і сімейних фільмів.