UAKinogo.com

Батьки дружини (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Батьки дружини (2019)

Батьки дружини (2019)

Дивитися онлайн Батьки дружини фільм

Дивитися онлайн «Батьки дружини» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (505 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Батьки дружини (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Батьки дружини” - це комедія про сімейні стосунки, які перевертаються з ніг на голову через несподіване розлучення. Коли Кольєта та Ален дізнаються, що їхній зять Гарольд покинув їхню доньку Клер, вони вирішують не втрачати контакту з ним. Адже він - ідеальний чоловік, якого вони завжди хотіли для своєї дитини.

Але Клер не збирається миритися з цим положенням речей. Вона хоче почати нове життя без Гарольда і знайти собі іншого партнера. Тим часом Гарольд також не сидить склавши руки. Він зустрічається з іншою жінкою - Сандра, яка має своїх батьків, що не дуже раді його появі в їхньому колі.

Так починається справжня війна між двома сім’ями, які борються за увагу Гарольда. Хто переможе в цьому заплутаному коханному трикутнику? І чи зможуть Кольєта та Ален зберегти свою дружбу з Гарольдом, не втративши при цьому свою доньку?