UAKinogo.com

Батьки легкої поведінки (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Батьки легкої поведінки (2019)

Батьки легкої поведінки (2019)

Дивитися онлайн Батьки легкої поведінки фільм

Дивитися онлайн «Батьки легкої поведінки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.0 (7 368 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Батьки легкої поведінки (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Батьки легкої поведінки. Це комедійний фільм про двох батьків, які, після того, як їх дочка виїхала до коледжу, вирішують влаштувати розпродаж своєї родинної власності та відсвяткувати це за півтори тисячі доларів.

Вони перебувають у стані алкогольного сп'яніння та влаштовують свій собівартісний цирк, під час якого вони зіштовхуються з різними курйозними персонажами, намагаються зрозуміти, чому їх зустрівся такий випадок та чи вони зможуть повернути своє майно, звичайно, власноруч зіпсувавши все на своєму шляху.

Цей фільм - це маса сміху та комічних ситуацій, які не залишать байдужим жодного глядача. Він чудово підійде для тих, хто любить легку розважальну комедію та гарний настрій. Ці батьки здатні зробити все, щоб захистити свою родину, навіть якщо це означає зробити дурну справу, але завжди з дозою гумору та самоіронії.