UAKinogo.com

Патінко (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Патінко (2022)

Патінко (2022)

Дивитися онлайн Патінко серіал

Дивитися онлайн «Патінко» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (9 015 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Патінко (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Патінко - це історичний драматичний серіал 2022 року, який є екранізацією однойменного бестселера Мін Джин Лі. Серіал розповідає про долю корейської родини протягом чотирьох поколінь, яка залишає свою батьківщину через японську окупацію та колонізацію Кореї. Родина шукає своє місце в світі, стикаючись з різними викликами та трагедіями. Серіал знятий на трьох мовах - корейській, японській та англійській - і показує різні культури та історичні події. Серіал створений та написаний Су Хью, а у головних ролях знялися Ли Мин Хо, Соджи Арай, Джин Ха та Минха Ким.

Головна героїня серіалу - Сунджа (Минха Ким), дочка рибалки з Кореї, яка закохується в загадкового чоловіка Хансу (Ли Мин Хо), який виявляється японським мафіозі. Вона вагiтна вiд нього, але вiдмовляється вiд нього заради шлюбу з молодим проповiдником Iсаком (Стив Сангхюн Но), який пропонує їй поїхати з ним до Японiї. Там вона народжує двох синiв - Ноазу (Брюс Бек) та Соломона (Джин Ха) - і намагається пристосуватися до життя в чужому краї, де корейцiв дискримiнують та принижують.

Серiал Патiнко - це захоплююча сага про американську мрiю та боротьбу за виживання. Серiал показує, як сильною може бути любов мiж родичами, а також як важливо не забувати про свою iсторiю та спадщину. Серiал також порушує теми iммiграцii, расизму, нацiоналiзму та iдентичностi. Серiал мaє 9 епизодiв i номинований на премii “Еммi” за найкращий костюм.