UAKinogo.com

Малюк Джо (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малюк Джо (2019)

Малюк Джо (2019)

Дивитися онлайн Малюк Джо фільм

Дивитися онлайн «Малюк Джо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (8 194 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малюк Джо (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Малюк Джо / Little Joe - це напружена фантастична драма про генетично модифіковану рослину, яка може змінювати людську психіку. Фільм є режисерською роботою Джессіки Гауснер, яка також написала сценарій разом з Жеральдин Баяр.

Еліс - мати-одиначка і вчена-агроном, яка працює в лабораторії по створенню нових видів квітів. Вона виводить незвичайну малинову рослину, яка має особливу властивість: якщо її правильно доглядати і розмовляти з нею, вона робить свого власника щасливим. Еліс забирає один екземпляр додому і дарує його своєму синові Джо, називаючи його Малюк Джо. Але незабаром вона починає підозрювати, що рослина не тільки впливає на настрій людей, але і змусить їх служити своїм інтересам.

Малюк Джо / Little Joe - це фільм про межу між наукою і природою, про етичні дилеми генетичної інженерії, про те, що таке справжнє счастье і любов. Фільм створює атмосферу тривоги і невизначеності, показуючи як рослина поступово поглинає життя героїв. У головних ролях - Емілі Бічем і Бен Вішоу, яким долучилися Керрі Фокс, Девід Уилмот і Линдсей Дункан.