UAKinogo.com

Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист (1994)

Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист (1994)

Дивитися онлайн Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист фільм

Дивитися онлайн «Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (31 433 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Next Karate Kid / Малюк-каратист 4 / Ще один малюк-каратист (1994) - це сімейний спортивний фільм, який є продовженням культової серії про мистера Міягі та його учнів. У цьому фільмі ми побачимо, як мудрий наставник бере під своє крило дівчину-підлітка, яка потребує допомоги та підтримки. Фільм знятий режисером Крістофером Кейном за сценарієм Роберта Марка Кеймена та Марка Лі. У головних ролях знялися Пет Моріта, Хіларі Свонк, Майкл Айронсайд та інші.

Головна героїня фільму - Джулі Пірс, яка живе з бабусею після смерті своїх батьків. Вона втратила інтерес до життя, стала замкнутою та агресивною. У школі вона стикається з насмішками та насильством від групи хуліганів, яким командує полковник Дурган - жорстокий тренер футбольної команди. Джулі єдине, що любить - це свого сокола Енджел, якого вона приручила. Одного разу вона зустрічає мистера Міягі - старого друга свого дідуся, який брав участь у Другій світовій війні. Мистер Міягі - це майстер карате, який вирішує навчити Джулі справжнього мистецтва боротьби.

Мистер Міягі не лише показує Джулі прийоми карате, але й навчає її жити за древньою філософією, яка базується на повазі до себе та оточуючих. Він веде її до буддистського монастиря, де вона знаходить нових друзів та спокій. Вона також закохується у хлопця по імені Ерік, який став жертвою полковника Дургана. Але коли Джулі повертається до школи, вона знову опиняється у небезпеці. Полковник Дурган та його псевдосолдати готуються до нападу на неї та її друзів. Джулі доведеться застосувати всю свою силу та мужність, щоб захистити себе та своїх близьких.