UAKinogo.com

Малюк-каратист 3 (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малюк-каратист 3 (1989)

Малюк-каратист 3 (1989)

Дивитися онлайн Малюк-каратист 3 фільм

Дивитися онлайн «Малюк-каратист 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (64 526 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малюк-каратист 3 (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням історії Деніела Ларуссо - чемпіона з карате, який навчається у майстра Міягі. Деніел повертається з Окінави до Лос-Анджелеса і допомагає Міягі відкрити магазин бонсай. Але його спокій порушується, коли його колишній ворог Джон Кріз - власник школи карате Кобра Кай - з’являється з новим планом помсти. Кріз звертається за допомогою до свого старого друга Террі Сілвера - багатого і безсовісного бізнесмена, який також є ветераном В’єтнамської війни.

Сілвер наймає Майка Барнса - жорстокого і амбітного чемпіона з карате, який має примусити Деніела захищати свій титул на наступному турнірі. Сілвер також підробляється під друга Деніела і Міягі і пропонує їм свою допомогу. Але це все лише частина його хитрого плану, який має на меті зруйнувати Деніела фізично і морально. Сілвер хоче, щоб Деніел став агресивним і жорстоким, як його суперник Барнс, і втратив довіру до Міягі.

Деніел починає слухати Сілвера і вчиться у нього новим прийомам карате. Але в результаті він страждає від болю, страху і сумніву. Він також втрачає свою подругу Джесс - дочку власника магазину бонсай, яка повертається до свого колишнього хлопця. Врешті-решт Деніел усвідомлює, що Сілвер обманював його і хоче його знищити. Він просить Міягі про допомогу і разом вони готуються до турніру. Але чи зможе Деніел перемогти Барнса і захистити свою честь?