UAKinogo.com

Заморожений (1969) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Заморожений (1969)

Заморожений (1969)

Дивитися онлайн Заморожений фільм

Дивитися онлайн «Заморожений» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (6 020 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Заморожений (1969)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про неймовірну історію Поля Фурньє, який був заморожений у льоду під час полярної експедиції у 1905 році і був віднайдений живим у 1969 році. Він стає об’єктом наукового дослідження і сенсації для преси. Але він також стає проблемою для свого онука Едмона Фурньє, який є успішним бізнесменом і головою великої родини.

Едмон повинен прийняти Поля до свого будинку і створити для нього ілюзію того, що він все ще живе у 1905 році. Він наймає акторів, які грають ролі його дружини і дочки, і організовує декорації та реквізити з початку XX століття. Але Поль не такий простий, як здається. Він має свою власну волю і цікавиться сучасним світом.

Фільм знятий за романом Жана-Бернара Люпарта “Заморожений”. Режисер фільму - Едуард Молінаро. У головних ролях - Луї де Фюнес і Майкл Лонсдейл. Фільм був випущений у Франції 10 вересня 1969 року і у СРСР 1 січня 1972 року.