UAKinogo.com

Буч Кессиді та Санденс Кід (1969) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Буч Кессиді та Санденс Кід (1969)

Буч Кессиді та Санденс Кід (1969)

Дивитися онлайн Буч Кессиді та Санденс Кід фільм

Дивитися онлайн «Буч Кессиді та Санденс Кід» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (216 826 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Буч Кессиді та Санденс Кід (1969)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди двох легендарних злочинців Дикого Заходу - Буча Кессиді і Санденса Кіда, які очолювали банду “Дикий загін”. У фільмі показано їхнє життя, дружбу, любов до однієї жінки - Етти Плейс, і їхню боротьбу з законом. Фільм базується на реальних подіях, але має багато художніх вигадок.

Фільм починається з того, що Буч і Санденс грабують потяг, який належить компанії “Юніон Пасифік”. Вони втікають від переслідувачів - спеціальної групи мисливців за головами, яку очолює невидимий “Суперпозначник”. Вони вирішують покинути країну і поїхати до Болівії разом з Еттою. Там вони продовжують свою кар’єру грабіжників, але також потрапляють у ряд небезпечних і комічних ситуацій.

Фільм знятий за сценарієм Вільяма Голдмена і режисером Джорджем Рої Хіллом. У головних ролях - Пол Ньюмен і Роберт Редфорд. Фільм був випущений у США 24 вересня 1969 року і у СРСР 1 листопада 1971 року.