UAKinogo.com

На секретній службі Її Величності (1969) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На секретній службі Її Величності (1969)

На секретній службі Її Величності (1969)

Дивитися онлайн На секретній службі Її Величності фільм

Дивитися онлайн «На секретній службі Її Величності» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (93 129 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На секретній службі Її Величності (1969)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"На секретній службі Її Величності" (1969) - це шостий фільм про пригоди легендарного агента 007 Джеймса Бонда, знятий режисером Пітером Хант і за участю австралійського актора Джорджа Лейзенбі у головній ролі. Цей фільм є незвичайним представником серії, оскільки Лейзенбі виступив у ролі Бонда тільки один раз, замінивши Шона Коннері. Цей фільм розповідає історію агента 007, який намагається врятувати світ від зловісного злочинця Ернста Ставро Блофельда (Телі Савалас), геніального і небезпечного лідера організації "Спектр".

Джеймс Бонд розслідує справу про радіоактивні діаманти та їх зв'язок з дивними подіями в Швейцарських Альпах, де Блофельд відкрив алергологічний інститут. Під час розслідування Бонд зустрічається з Трейсі Ді Віченцо (Даяна Рігг), дочкою злочинного боса та відомого контрабандиста Марка Анжело Ді Віченцо (Ґабріеле Ферцетті). Разом з нею він вступає в смертельну гонитву з часом, намагаючись врятувати світ від катастрофи, що може спричинити Блофельд своїм новим зловмисним планом.