UAKinogo.com

Омана (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омана (2022)

Омана (2022)

Дивитися онлайн Омана фільм

Дивитися онлайн «Омана» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (18 599 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омана (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Омана - це австралійський фільм жахів 2022 року, який зняв Томас М. Райт за сценарієм Райта і Кейт Кіріаку. У фільмі грають Джоел Еджертон і Шон Гарріс. Фільм заснований на реальній історії про вбивство Деніела Моркомба і операцію під прикриттям, яка привела до затримання його вбивці. Сюжет розповідає про те, як поліцейський під прикриттям (Еджертон) наближається до і стає другом головного підозрюваного (Гарріс), намагаючись викликати у нього зiзнання. Фiльм був показаний на Каннському кiнофестивалi 18 травня 2022 року у секцiї Un Certain Regard i отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв.

Фiльм починається з того, що полiцейський Пол Емерi зустрiчається на автобусi з Генрi Тигом, якого пiдозрюють у викраденнi i вбивствi молодого хлопця. Пол заводить з Генрi розмову i пропонує йому дружбу. Генрi, який втомився вiд життя злочинця i фiзичної працi, радий такому повороту подiй. Його новий друг Марк стає для нього порятунком i союзником. Однак нiхто з них не є тим, ким себе подає. Кожен з них має свої секрети, якi загрожують їхньому життю i на тлi цього одна з найбiльших полiцейських операцiй наближається до свого фiналу.

Омана - це фiльм, який майстерно поєднує елементи жанру i створює напружену атмосферу мiстерii. Фильм вражає своїми видатними акторськими роботами i психологiчною глибиною. Фильм також порушує етичнi питання про межi правосуддя i людської природи. Фильм є одним з найкращих прикладiв австралійського кримінального кіно i захоплює глядача до останньої хвилини.