UAKinogo.com

Диваки 4.5 (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диваки 4.5 (2022)

Диваки 4.5 (2022)

Дивитися онлайн Диваки 4.5 фільм

Дивитися онлайн «Диваки 4.5» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (12 536 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диваки 4.5 (2022)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ви думали, що після трьох фільмів вони зникнуть? Ні за що! Jackass 4.5 - це четвертий повнометражний фільм від творців культового телешоу MTV Диваки, в якому незламна команда сміливців повертається з новими трюками та розіграшами.

Фільм не має сюжету та складається з ряду коротких сценок, в яких актори виконують різні завдання, які часто пов’язані з болем, страхом, соромом або просто глупотою. Все це знято в форматі 3D, щоб глядач міг відчути себе ближче до подій на екрані. Ви побачите, як людина стрибає з льодовика на каяці, як інша ловить акулу на гачку, як третя летить на ракетному рюкзаку, а четверта падає з неба на дивані.

Диваки 4.5 - це фільм для тих, хто не боїться подивитися на те, що іншим навіть не снилося. Це фільм про те, як далеко можуть зайти люди заради гумору та адреналіну. Це фільм про те, що життя - це гра, а правил немає.