UAKinogo.com

Диваки / Придурки (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диваки / Придурки (2002)

Диваки / Придурки (2002)

Дивитися онлайн Диваки / Придурки фільм

Дивитися онлайн «Диваки / Придурки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (97 426 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диваки / Придурки (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите дивитися на безглузді та небезпечні трюки, які виконують люди, які не мають страху та здорового глузду, то цей фільм для вас. Jackass: The Movie - це продовження популярного телешоу MTV Диваки, в якому команда сміливців під керівництвом Джонні Ноксвілла робить усе можливе та неможливе, щоб розвеселити глядачів.

Фільм не має сюжету та складається з ряду коротких сценок, в яких актори влаштовують розіграші один одному та незнайомим людям, виконують божевільні трюки на велосипедах, скейтбордах та інших транспортних засобах, а також піддають себе фізичним та психологічним мукам. Все це супроводжується гучним сміхом, криками болю та коментарями акторів.

Диваки - це фільм для любителів чорного гумору та екстремального розваг. Ви побачите, як людина їсть жовтий снег з власної сечі, як інша вставляє собі в анус іграшкову машинку та йде на рентген, як третя перекидається в повітря на катапульті, а четверта зустрічається з алігатором на власній кухні. Це фільм про те, що можна зробити з людським тілом та душею заради гламурного життя.