UAKinogo.com

Диваки 3 / Придурки 3 (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диваки 3 / Придурки 3 (2010)

Диваки 3 / Придурки 3 (2010)

Дивитися онлайн Диваки 3 / Придурки 3 фільм

Дивитися онлайн «Диваки 3 / Придурки 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (66 560 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диваки 3 / Придурки 3 (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ви думали, що після двох фільмів вони заспокояться? Ніякого там! Jackass 3D - це третій повнометражний фільм від творців легендарного телешоу MTV Диваки, в якому найбезумніша команда світу продовжує дивувати, шокувати та розважати глядачів своїми неймовірними трюками та розіграшами.

Фільм не має сюжету та складається з ряду коротких сценок, в яких актори виконують різні завдання, які часто пов’язані з болем, страхом, соромом або просто глупотою. Все це знято в форматі 3D, щоб глядач міг відчути себе ближче до подій на екрані. Ви побачите, як людина катається на санях з крокодилами, як інша ловить рибу зубами, як третя стрибає з даху на дерев’яному конику, а четверта летить на парашуті з поросятами.

Диваки 3 - це фільм для тих, хто не боїться подивитися на те, що іншим навіть не снилося. Це фільм про те, як далеко можуть зайти люди заради гумору та адреналіну. Це фільм про те, що життя - це гра, а правил немає.