UAKinogo.com

Весільний рік (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Весільний рік (2019)

Весільний рік (2019)

Дивитися онлайн Весільний рік фільм

Дивитися онлайн «Весільний рік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (2 520 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Весільний рік (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Весільний рік - це американська комедія про життя і любов успішної фотографки Мари Хікі (Сара Хайланд), яка не вірить у шлюб і не хоче зв’язуватися серйозними стосунками. Фільм знятий режисером Робертом Лукетичем за сценарієм Дональда Дієго.

Фільм розповідає про те, як Мара зустрічає Джейка (Тайлер Джеймс Вільямс), чудового і дотепного хлопця, який закохується в неї з першого погляду. Вони починають зустрічатися і виявляють, що у них багато спільного. Але Мара не готова до серйозного кроку і боїться зобов’язань. Ситуацію ускладнює те, що на протязі року вони отримують запрошення на 15 весіль своїх друзів і родичів. Кожне весілля ставить Мару перед вибором: чи продовжити свою романтичну пригоду з Джейком, чи покинути його і залишитися самотньою.

Фільм є не тільки смішним і легким, але й теплим і милосердним. Він висвітлює теми кохання, дружби, щастя і самореалізації. Він також демонструє гру акторів, які створюють симпатичний образ своїх персонажів. Серед них - Сара Хайланд, Тайлер Джеймс Вільямс, Анна Кемп, Дженна Деван, Кет Девід і Ванда Сайкс. Фильм є оригинальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя комедийних фильмов.