UAKinogo.com

Весільний сезон (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Весільний сезон (2022)

Весільний сезон (2022)

Дивитися онлайн Весільний сезон фільм

Дивитися онлайн «Весільний сезон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (9 200 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Весільний сезон (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите комедії і романтичні фільми, то цей фільм для вас. Wedding Season / Весільний сезон (2022) - це фільм про те, що трапляється, коли двоє незнайомих людей вирішують стати плюс-один один для одного на всіх весіллях, на які вони запрошені. Вони хочуть уникнути незручних питань про своє особисте життя і просто веселитися. Але чи не закохаються вони один в одного по дорозі?

Головні герої - Кейт і Бен, які обоє пережили невдалі стосунки і не хочуть знову зв’язуватися. Вони зустрічаються на весіллі своїх спільних друзів і приходять до оригінальної ідеї - бути партнерами на всіх наступних весіллях, на які вони запрошені. Вони встановлюють правила своєї угоди і починають свою пригоду. Вони ходять на різні весілля - великі і маленькі, традиційні і сучасні, розкішні і скромні. Вони бачать, як інші люди святкують свою любов і радяться один з одним про свої проблеми.

Wedding Season / Весільний сезон (2022) - це фільм про те, як люди шукають свою половинку і знаходять її там, де не чекають. Фільм має багато гумору і ніжності, а також чудовий акторський склад, до якого входять Сара Хайленд і Тайлер Джеймс Вільямс. Фільм є адаптацією однойменної книги Тамари Боллард.