UAKinogo.com

Весільний переполох (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Весільний переполох (2001)

Весільний переполох (2001)

Дивитися онлайн Весільний переполох фільм

Дивитися онлайн «Весільний переполох» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (81 960 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Весільний переполох (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мері Фіоре, талановита організаторка весіль, прагне створювати дивовижні святкові заходи, допомагаючи парочкам перетворювати їхні мрії на реальність. Проте занадто зосереджена на кар'єрі, Мері майже не замислюється над власним особистим життям. Ситуація раптово змінюється, коли одного разу Мері врятуовує від падаючої бочки з обручками чарівного педіатра Стіва Еддісона.

Невдовзі Мері виявляє, що Стів насправді є нареченим однієї з її клієнток, і тут починається справжній весільний переполох. Втративши голову від цього чоловіка, Мері змушена зіткнутися з дилемою: допомогти клієнтці влаштувати весілля її мрії з чоловіком, до якого вона сама почуває глибокі почуття, чи послухати своє серце.

«Весільний переполох» з Дженніфер Лопес у ролі Мері Фіоре та Меттью МакКонахі в ролі Стіва Еддісона, пропонує глядачам романтичну комедію з багатою кількістю сміху, теплих моментів та зарядом оптимізму. Режисер Адам Шенкман створив захоплюючу історію про кохання, професійні випробування та важливість слухати своє серце, яка не залишить байдужим жодного глядача.