UAKinogo.com

Нова поліцейська історія (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нова поліцейська історія (2004)

Нова поліцейська історія (2004)

Дивитися онлайн Нова поліцейська історія фільм

Дивитися онлайн «Нова поліцейська історія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (27 744 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нова поліцейська історія (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Електризуючий бойовик з Чаном Конг-саном в головній ролі. Він зіграв інспектора Вінга, який має знайти злочинну банду, що залякує місто. Але доленька його зігнула в сторону, і після невдачі він опиняється на дні. Зовсім однаково, його непохитний дух не дозволяє йому здатися, і він готовий продовжувати боротьбу зі злочинністю.

Молода поліцейська, яка вирішила підтримати його. Разом вони повертаються до справи, змушуючи злочинців тремтіти від страху. Їх силами вони відновлюють порядок в місті і ламають головну банду, приносячи справедливість жителям міста.

В цьому захоплюючому фільмі ви зустрінетесь з екшеном, драмою і навіть романтикою. А Чан Конг-сан, як завжди, вражає своїми неймовірними бойовими навичками. Нова поліцейська історія відкриває для глядача світ поліцейської роботи, а також демонструє людську стійкість та відданість справі.