UAKinogo.com

Поліцейська історія 4: Перший удар (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поліцейська історія 4: Перший удар (1995)

Поліцейська історія 4: Перший удар (1995)

Дивитися онлайн Поліцейська історія 4: Перший удар фільм

Дивитися онлайн «Поліцейська історія 4: Перший удар» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (21 257 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поліцейська історія 4: Перший удар (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Поліцейська історія 4: Перший удар” - це захоплюючий бойовик, який розповідає про пригоди агента ЦРУ китайського походження Джекі Чана, який виконує небезпечне завдання по слідкуванню за російською шпионкою Наташею. Джекі виявляє, що Наташа пов’язана з торговцем ядерною зброєю, який планує викрасти ядерну боєголовку. Джекі вступає в смертельну боротьбу з міжнародними злочинцями, які переслідують його по всьому світу.

Фільм “Поліцейська історія 4: Перший удар” є четвертою і останньою частиною серії фільмів “Поліцейська історія”, яка почалася в 1985 році. Фільм був знятий режисером Стенлі Тонгом, який також зняв третю частину. Фільм вийшов на екрани в 1996 році і став одним з найуспішніших фільмів Джекі Чана, а також одним з найкращих фільмів жанру бойовик. Фільм отримав позитивну оцінку критиків і глядачів, яким сподобалася динамічна сюжетна лінія, захоплююча акторська гра і неймовірні трюки.

У головних ролях у фільмі “Поліцейська історія 4: Перший удар” знялися Джекі Чан, Юрiй Петров, Джексон Лью, Аннi Ву, Бiлл Танг і Нонна Гришаева. Вони створили запам’ятовуванi образи своїх героїв, яким легко спiвчуваєш i смiєшся разом з ними. Фiльм також має чудовий саундтрек, який складається з пiсень рiзних стилiв i напрямкiв. Фiльм “Полiцейська iсторiя 4: Перший удар” - це захоплюючий i веселий бойовик, який подарує вам гарний настрiй i заставить задуматися про те, що справедливiсть завжди перемагає.