UAKinogo.com

Громобій (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Громобій (1995)

Громобій (1995)

Дивитися онлайн Громобій фільм

Дивитися онлайн «Громобій» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (9 300 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Громобій (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кінокартина "Громобій" (1995), також відома під назвою "Pik lik foh", - це захоплюючий екшн з елементами трилера, де головною зіркою є відомий актор Джекі Чан. Цей фільм занурює глядачів у світ суворих бойових мистецтв, гонитв та високих ставок. Сюжет розповідає про вогнеборця, що виявляється втягнутим у велику змову, коли намагається врятувати людей під час пожежі в багатоповерхівці.

Джекі Чан, виконуючи роль сміливого вогнеборця, показує свої неймовірні акробатичні здібності та майстерність у бойових мистецтвах. Його персонаж проходить шлях від звичайного рятувальника до справжнього героя, змушуючи глядачів відчувати адреналін та захоплення на кожному етапі сюжету. Високий рівень екшну поєднується з напруженою атмосферою, що створює незабутнє кіновраження.

"Громобій" є яскравим прикладом гонконгського кіно, яке славиться своїми захоплюючими сценами боїв та динамічним сюжетом. Для тих, хто цінує фільми про бойові мистецтва, а також хоче побачити Джекі Чана у своїй класичній ролі, "Громобій" стане справжньою насолодою та відмінним доповненням до колекції екшн-фільмів.