UAKinogo.com

Поліцейська історія 3: Суперкоп (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поліцейська історія 3: Суперкоп (1992)

Поліцейська історія 3: Суперкоп (1992)

Дивитися онлайн Поліцейська історія 3: Суперкоп фільм

Дивитися онлайн «Поліцейська історія 3: Суперкоп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (22 026 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поліцейська історія 3: Суперкоп (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням популярної серії про пригоди гонконгського поліцейського Чана Ка-Куя, якого знову виконує Джекі Чан. Цього разу йому доводиться працювати разом з красивою і сміливою Ян, яка є інспектором міліції з материкового Китаю. Вони отримують секретне завдання - проникнути в організацію наркобарона Чайбата, який контролює торгівлю героїном в Південно-Східній Азії.

Щоб заслужити довіру Чайбата, Чан і Ян допомагають його правій руці Пантеру втекти з тюрми в Китаї і потрапити до Гонконгу. По дорозі вони переживають багато небезпечних і комічних ситуацій, а також показують свої неймовірні бойові навички. У Гонконгу вони стають членами банди Чайбата і разом з ним летять до Таїланду, де відбувається велика угода з продажу героїну. Там вони беруть участь у захоплюючому перестрілцi та погонi, яка закiнчується руйнуванням нарколабораторiї.

Наступна зупинка - Куала-Лумпур, Малайзiя, де у в’язницi перебуває дружина Чайбата. Вона знає секретний код до його швейцарського банкiвського рахунку, але не хоче ним дiлитися нi з ким, окрiм свого чоловiка. Чайбат планує визволити її за будь-яку цiну, а Чан i Ян мають завадити цьому. Але все ускладнюється, коли на шляху полiцейських стає дiвчина Чана Мей, яка прилетiла до Малайзiї на вiдпочинок i не пiдозрює про те, що її коханий - суперкоп.