UAKinogo.com

Паризька поліція 1905 (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паризька поліція 1905 (2022)

Паризька поліція 1905 (2022)

Дивитися онлайн Паризька поліція 1905 серіал

Дивитися онлайн «Паризька поліція 1905» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (37 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Паризька поліція 1905 (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Паризька поліція 1905» розповідає про розслідування вбивства чоловіка, яке трапилося у Буа де Булонь. Інспектор Антуан Жуен (Жеремі Лаэрт) отримує доручення вияснити, хто і за що замордував жертву. Він разом зі своїми колегами з відділу вбивств і кримінального терору стикається з небезпечними злочинцями і складними головоломками.

Фільм «Паризька поліція 1905» - це кримінальний серіал, який показує життя і роботу поліцейських у Парижі на початку XX століття. Фільм знятий за сценарієм Фаб’єна Нурі і в режисурі Жюльєна Деспо та Фредерика Балекджяна. У фільмі також знялися Евелін Брошу, Тибо Еврар, Матильда Вейл та інші.

«Паризька поліція 1905» - це захоплююча історія про сміливих поліцейських, які борються з наркоторговцями, проститутками, анархістами і шантажистами у Парижі. Фільм показує не лише детективний сюжет і переслідування, але й психологічний портрет героїв, їхнє особисте життя і мотиви.