UAKinogo.com

Новини з усього світу (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Новини з усього світу (2020)

Новини з усього світу (2020)

Дивитися онлайн Новини з усього світу фільм

Дивитися онлайн «Новини з усього світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (88 291 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Новини з усього світу (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Новини з усього світу (2020) - це захоплююча пригодницька драма про подорож двох незвичайних супутників по дикому Заходу. Фільм заснований на однойменному романі Полетти Джайлз і знятий режисером Полом Грінграссом.

Головний герой фільму - Кептен Джефферсон Кайдд, ветеран Громадянської війни, який подорожує по містечках і читає людям новини з усього світу. У одному з населених пунктів він знаходить десятирічну дівчинку Джоанну, яку викрали індіанці Кіова п’ять років тому. Вони вбили її батьків і виховали її як свою. Тепер Джоанна не розуміє англійської мови і не пам’ятає своє минуле.

Кайдд бере на себе завдання доставити Джоанну до її єдиної родички - тітки і дядька, які живуть у Сан-Антоніо. По дорозі вони стикаються з багатьма небезпеками: природними катаклізмами, бандитами, расистами і ворожими індіанцями. Але вони також знаходять спільну мову, дружбу і надію на краще життя.